Rytmisk gymnastik - øvede

Tid og Sted:

Træningstid: Torsdag kl. 18.30-20.00
Træningssted: Nymarkssalen

Sæsonen:

Start: 08-09-2022 - Slut: 30-03-2023

Kontingent:

Pris: 895 kr. DKK)
Kontingentet er for hele sæsonen.

Tilmelding:

Tilmelding

Holdbeskrivelse:

Klassisk rytme gymnastik (Jubilæumsholdet)

Vi træner rytmisk gymnastik, og laver rytmiske serier med og uden håndredskaber. Vi leger med øvelser, teknikker og udfordrer os selv, så vi hele tiden udvikler os. Vi tager udgangspunkt i klassisk rytmisk gymnastik, som vi krydrer med kreativitet og gæstetræner Mie P. , så træninger og opvisningsprogrammer bliver spændende.

Holdet er aldersmæssigt bredt - alle har rødder i gymnastikken og har lavet gymnastik i forskellige foreninger og indenfor forskellige genre.

Vi har en hyggelig, afslappet stemning, men forventer at man kommer til træning og deltager aktivt. Både i træningen, med praktiske opgaver og socialt.

Alle på holdet hjælper til, så opgaverne bliver fælles. Der er opgaver som ideer til musik, skaffe håndredskaber, sørge for sociale arrangementer m.m.

Vi deltager i Slagelse Gymnastikforening´s forårsopvisning og DGI opvisning i Kalundborg. Og forventer at alle er med på gulvet.

Savner du at lave rytme gymnastik, har du lavet gymnastik for? Vil du gerne udfordres med serier til musik og med håndredskaber? Så er du velkommen til at prøve at træne med i september måned.

Holdets historie:

Vi startede som “JUBILÆUMSHOLDET” – og blev etableret 1. Januar 2019 i anledning af Slagelse Gymnastikforening´s 125 års jubilæum.

Deltagerne var en del af gymnastikhistorien i Slagelse indenfor både Grandprix gymnastik, Team-Gym., Acrobatik m.m. op i gennem 80´erne og 90´erne. Og de har brugt mange timer til træninger år efter år. De har deltaget og vundet medaljer til konkurrencer og været i udlandet med gymnastikken. Mange har også deltaget aktivt på DGI Repræsentationshold.

Til gymnastikhistorien hører også, alle de mange undervisningstimer deltagerne har givet til Slagelse Gymnastikforenings gennem årene.

Holdleder: Charlotte Bjørk Christensen

KONTAKTPERSON: Charlotte Bjørk Christensen, hvis du vil høre mere.

 

 

 Slagelse Gymnastik Forening
Ribisvej 2
4200 Slagelse
Tlf: 5852 0192
CVR. 1144 9816
E-mail: info@slagelsegf.dk

Slagelse GF samarbejder med:
Sorø Gymnastikefterskole (SGE)
Slagelse Kommune (SK)