Nye hold i sæsonen 2015-2016

Vi vil her præsentere de 7 nye hold vi har i denne sæson.

Sæsonen 2015-2016 byder på en masse nye spændende tilbud til dig som medlem af Slagelse GF. Vi har faktisk hele 7 nye spændende hold i denne sæson. Tjek om det er noget lige for dig eller dit barn.

 

Famile-Tumling

For de små på ca. 1 år og deres mor/far. Kom til Familie-Tumling hver lørdag formiddag og få den bedste kvalitetstid sammen med dit barn. Vi træner barnets motorik samtidig med at forældrene også får lidt sved på panden. Det er starten på en rigtig god weekend.

 

Step

Steptræning er træning på/omkring en stepbænk med lette trinkombinationer til god musik. Holdet er for begge køn. Så vil du gerne have en god kondition, styrke i ben, bagdel og mave samt blive i et bedre humør, så kom og prøv Step.

 

Zumba

Zumba er virkelig for alle der har lyst til at røre sig og danse. Du behøver INGEN erfaring eller færdigheder inden for dans. Folk i alle aldre, former og størrelser er velkommen.

 

SeniorMotion

Du er frisk og har gå på mod, og der er muligvis små skavanker, der indimellem plager dig, men du har lyst til at bruge kroppen. Eller i hvert fald lyst til at have det bedre bagefter.

Microdrenge

Er du født i 2006, 2007, 2008 og har du lyst til at springe numsen ud af bukserne, så er det lige holdet for dig. Vi træner på Sorø Gymnastikefterskole og vi springer i deres store springcenter med en masse trampoliner og skumgrave.

 

SeniorSpring

Er du over 18 år og vil du udfordre dig selv en gang om uge i Sorø Gymnastikefterskoles springcenter? Så er det lige noget for dig med dette hold, hvor vi "kun" opvarmer og laver lidt styrke inden vi springer hele aften.

 

Rytmepiger 8-12 år

Elsker du god musik og kan du næsten ikke sidde stille, så er rytmeholdet 8-12 år lige noget for dig.

Vi skal have sved på panden, danse til god musik og have det sjovt sammen. Træningen tager udgangspunkt i klassisk gymnastik, men vi vil også eksperimentere med hiphop, house og andre bevægelsesformer som kunne være interessante.

 

 



Slagelse Gymnastik Forening
Ribisvej 2
4200 Slagelse
Tlf: 5852 0192
CVR. 1144 9816
E-mail: info@slagelsegf.dk

Slagelse GF samarbejder med:
Sorø Gymnastikefterskole (SGE)
Slagelse Kommune (SK)