Springcenter

Hvor ville den korrekte placering af et sådan SpringCenter så være? – i umiddelbar nærhed af en hal, som er stor nok til afvikling af konkurrencer og hvor gymnasterne allerede findes idag.

Det bedste sted og det eneste fornuftige sted i Slagelse Kommune, er ved Antvorskovhallen, da den er den eneste hal, som er stor nok til konkurrence. Dette ville også give en masse nye muligheder for arrangementer i Slagelse og ikke mindst aktivitetstilbud til unge og ældre i Slagelse Kommune.

Et SpringCenter ved Antvorskovhallen ville også betyde, at Slagelse GF ikke længere behøvede træningstimer i f.eks. Antvorskov A-hallen, Nymarkshallen og Gl. Gymnasium. Det ville dermed give plads til flere af de andre foreninger i kommuen, som også har brug for flere træningstimer.

Netop denne placering af et SpringCenter ville også give mulighed for at tiltrække nationale såvel som internationale konkurrencer og kurser indenfor gymnastik.

Logistikken til og fra Slagelse er rigtig god både for bil, bus og tog, så derfor har vi idag allerede mange gymnaster fra andre byer i og udenfor kommunen. Et SpringCenter i Slagelse vil derfor have en meget stor tilstrækningskraft for dem, der ikke kan få udforderinger nok i deres lokale gymnasikforening på hele vestsjælland.

Allerede nu arbejder man i folkeskolen på at lave idrætslinier, og det ville med garanti blive meget populært hvis f.eks. Antvorskovskole kunne tilbyde gymnastiklinie for deres f.eks. 8 og 9 klasser. Et SpringCenter ville også være et oplagt sted at tage de ”vilde” drenge hen og lade dem blive rigtig godt tætte inden undervisningen skal finde sted.

Vi har i forbindelse med denne projektbeskrivelse indhentet et forslag fra Pro Arkitekter som er de mest erfarne i halbyggeri i Danmark, og iær når det gælder springcentre til gymnastik. Læs evt. mere om firmaet på www.proarkitekter.dk

I forslaget er SpringCenteret placeret i forlængelse af Antvorskovhallen mod den nuværende parkeringsplads. Det er vigtigt, at bemærke, at der stadigvæk er plads til en fuld fodboldbane og håndboldbane til bla. Antvorskovskole, og at der er et pænt areal bag svømmehallen til evt. udbygning.

Se den nye Antvorskovhal (PDF 50MB)

Tag en tur rundt i den nye hal (Video 150MB)

 

 Slagelse Gymnastik Forening
Ribisvej 2
4200 Slagelse
Tlf: 5852 0192
CVR. 1144 9816
E-mail: info@slagelsegf.dk

Slagelse GF samarbejder med:
Sorø Gymnastikefterskole (SGE)
Slagelse Kommune (SK)