Springdrenge 8-11 år

Tid og Sted:

Træningstid: Fredag kl. 18.00-19.30
Træningssted: Antvorskovhallen (B-Hal)

Sæsonen:

Start: 10-09-2021 - Slut: 25-03-2022

Instruktørerne:

Patrick Dinitzen
Kristian Dam Frandsen

Kontingent:

Pris: 950 kr. DKK)
Kontingentet er for hele sæsonen.

Tilmelding:

Tilmelding

Holdbeskrivelse:

Det skal være sjovt at lave gymnastik! Det er hele formålet for træningen, hvor drengene bliver udfordret, og der arbejdes med grundspring i gymnastikken. På holdet får man muligheden for at stifte bekendtskab med TeamGym uden at skulle deltage i konkurrencer og mere end én træning om ugen. Det er en god start på en unik udvikling, man kan få gennem gymnastikken.

Der arbejdes henimod TeamGym, som er en holdkonkurrence i gymnastikken, som består af spring på trampet, bane og en rytmisk serie. Der arbejdes på de mest grundlæggende elementer og bygges på alt efter niveau. Drengene bliver udfordret uanset hvad!

Ønsker man flere træninger om ugen i vildere faciliteter, er det også muligt at træne med hos minidrengene, selvom man ikke er gammel nok. De træner 2 gange om ugen på Sorø Gymnastikefterskole i deres springcenter. Det vigtigste er, at man føler sig tilpas på holdet og har det sjovt med at gå til gymnastik. Snak her med Mathias Clausen, hvis man vil prøve det af.

Vi vil gerne satse på drengegymnastikken og få flere drenge til at lave gymnastik. Målet er, at drengene får nogle gode oplevelser med gymnastikken, lyst til at dygtiggøre sig, skabe nye kammeratskaber og blive udfordret med en sjov og legende træning.

 

Tilmeldte

Nr. Navn
1. Dexter Rotne McRae
2. Dexter Rotne McRae
3. Dexter Rotne McRae
4. Jonathan Madsen
5. Kristoffer ohrberg-Nielsen
6. Mads Kroman
7. Marius Lykke Larsen
8. Vejsil Skrijelj
9. Viktor Steen Hansson

 

 Slagelse Gymnastik Forening
Ribisvej 2
4200 Slagelse
Tlf: 5852 0192
CVR. 1144 9816
E-mail: info@slagelsegf.dk

Slagelse GF samarbejder med:
Sorø Gymnastikefterskole (SGE)
Slagelse Kommune (SK)