TeamGym - Juniordrenge

Tid og Sted:

Træningstid: Mandag kl 17.30-19.15
Træningssted: Sorø Gymnastikefterskole

og

Træningstid: Onsdag kl. 17.30-19.45
Træningssted: Sorø Gymnastikefterskole

og

Træningstid: Lørdag kl. 12.00-14.00
Træningssted: Antvorskovhallen (B-Hal)

Sæsonen:

Start: 16-08-2021 - Slut: 22-06-2022

Instruktørerne:

Mathias Clausen
Patrick Dinitzen
Vitus Dyrløv

Kontingent:

Pris: 3.800 kr. DKK)
Kontingentet er for hele sæsonen.

Tilmelding:

Tilmelding

Holdbeskrivelse:

Der kan ske justeringer i tiderne, da vi afventer endelig godkendelse fra Sorø Gymnastikefterskole.

 

Alder

Født i år 2005, 2006, 2007 eller 2008. Ønsker man at gå på holdet selvom man er yngre, er dette også muligt. Kontakt her cheftræner Mathias Clausen

Overordnet

Holdet kommer til at træne sammen med minidrengene. Efter en masse gode sæsoner for juniordrengene, bliver holdet ind til videre til et mini- og juniordrengehold grundet et stort generationsskifte. Målet er, at gutterne først og fremmest skal have det sjovt, mens de udvikler deres gymnastiske og motoriske kunnen. På den lange bane er målet, at holdet bevæger sig mod toppen af dansk gymnastik. Vi glæder os til endnu en sæson med mere fart og ild!

Selve træningen

Der er to faste ugentlige træninger, som der forventes, man prioriterer. Det er to springtræninger, der sker på Sorø Gymnastikefterskole i deres springcenter. Her vil der være hidsig træning af spring i alle TeamGym’s dimensioner. I slutningen af hver træning varieres der mellem styrketræning, stabilitet og momenttræning, hvilket skal forbedre gymnastens præstationsevne og forhindre skader.

Konkurrence

Den sidste træning er for dem, der ikke kan få nok af gymnastik. Det vil fungere som en spring- og rytmetræning alt efter hvor langt vi er i sæsonen. Træningen er frivillig, men dem som vælger, at gå i konkurrence skal også prioritere denne træning. Under rytmetræningen kommer gymnasterne selv til at indgå i idé-processen om at få skabt nogle bevægelser og høje kast, der følger musikken. Derudover vil der blive trænet på momenterne, der skal indgå i serien. Disse kræver god teknik, eksplosivitet og smidighed. Beslutningen om hvorvidt man vil i konkurrence kan tages i løbet af sæsonen.

Hvis man står i den situation, at man ikke vil i konkurrence, er dette selvfølgelig også muligt. Her kan man så få stor glæde af de weekendovernatninger og sociale arrangementer, der vil være i løbet af sæsonen. De skal være med til at styrke fællesskabet og give nogle fede oplevelser!

Eventuelle spørgsmål rettes til Cheftræner: Mathias Clausen

Kontingentet er ikke inkl. licens og evt. startgebyr til konkurrence.

Tilmeldte

Nr. Navn
1. Hannibal Rendtorff (Noltensmejer)
2. Jonas Berg Fischer
3. Jonas Moesgaard
4. Micas Hilkjær Søgaard-alfastsen
5. Noah Ocean Keenan
6. Patrick Navne Jørgensen
7. Victor Thorn Møllmann

 

 Slagelse Gymnastik Forening
Ribisvej 2
4200 Slagelse
Tlf: 5852 0192
CVR. 1144 9816
E-mail: info@slagelsegf.dk

Slagelse GF samarbejder med:
Sorø Gymnastikefterskole (SGE)
Slagelse Kommune (SK)